Grafik Tasarım Sergisi Yoğun İlgi Gördü.

Yazar: samsunmyo | Tarih: 24 Mayıs 2019

Ondokuz Mayıs Üniversitesi, Samsun Meslek Yüksek Okulu Grafik Tasarım Bölümünün 'Grafik Tasarım Sergisi' açıldı.

Grafik Tasarım Sergisi Yoğun İlgi Gördü

Samsun Meslek Yüksek Okulu, Grafik Tasarım Bölümü 2. sınıf öğrencileri tarafından düzenlenen Grafik Tasarım Sergisi 2 Mayıs tarihinde sanatseverlerle buluştu. Samsun Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Güray Erener tarafından açılışı yapılan sergide başta Tasarım Bölümü öğretim elemanları olmak üzere Samsun Meslek Yüksekokulu akademik personelleri, öğrencileri yalnız bırakmadı. Yoğun ilgi gören sergi, ziyaretçiler tarafından tam not aldı.

Öğrencilerin bir yıl boyunca emek verdikleri ve sanatsal kabiliyetlerini gözler önüne serdikleri sergide; temel tasarım, kurumsal kimlik tasarımı, özgün baskı tekniği, tipografi çalışmaları, guaj boya gibi farklı alanlarda oluşturulan projeler oldukça beğenildi. Sanatın görsel iletişim boyutunun gözler önüne serildiği sergi, tüm gün ziyaretçilerini ağırladı.

Serginin açılışında Samsun Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Güray Erener “Öğrencilerimizin gerçekleştirdiği faaliyetleri her zaman önemsiyoruz. Yapmış oldukları faaliyetlerle bizlere, neleri hayal edebildiklerini gösteriyorlar.” Diye konuştu. Sanatın önemli bir dal olduğuna değinen Prof. Dr. Güray Erener konuşmasını başta grafik tasarım bölümü öğretim elemanları olmak üzere öğrenciler ve emeği geçen herkese teşekkür ederek sonlandırdı.