2020 Ek Sınav Takvimi

Yazar: samsunmyo | Tarih: 1 Eylül 2020

2020 Ek Sınav Takvimi için tıklayınız...

EK SINAVA GİRECEK ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE

ÖNEMLİ NOT:

• Ek sınava girecek öğrenciler için dersi yürüten öğretim elemanı tarafından Google Classroom üzerinden ilgili derse ait yeni bir sınıf tanımlaması yapılmalıdır.

• Sınıf tanımlandıktan sonra tanımlanan derse ait ek sınava girecek öğrencilerin sınıfa katılabilmesi için ilan edilen listede yer alan öğrencilere öğretim elemanı tarafından davet gönderilmelidir.

• Ek sınava girecek öğrencinin de öğretim elemanı tarafından gönderilen sınıfa katılım davetini kabul etmesi gerekmektedir.

• Öğretim elemanı ve öğrenciler belirtilen işlemleri @stu.omu.edu.tr (Örn. Öğr.elemanı için: .......@stu.omu.edu.tr; öğrenciler için öğrencinumarası@stu.omu.edu.tr) uzantılı e-posta adreslerini kullanarak gerçekleştirmelidir.

• Katılım Daveti, öğrencilerin öğrenci numarası @stu.omu.edu.tr (örn.. öğrencinumarası@stu.omu.edu.tr) uzantılı gmail e-postalararına gelecek olup, öğrenciler e-postaya gelen mail üzerinden davet bağlantısını kabul edebilirler.

• Davet edildiği halde classroom sisteminde açılan sınıfa katılmayan öğrenciler sınava katılamayacak olup, sorumluluk tamamen öğrenciye aittir.

• İlgili derse ait ek sınavı tanımlama işlemi ise öğretim elemanı tarafından yapılmalıdır.

• Üniversitemiz web sayfasında da "Uzaktan Eğitim Hakkında Her Şey" başlığı altındaki duyurudan da google.classroom ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz.