2022-2023 BAHAR YARI YILI TEK DERS SINAVLARI

Yazar: samsunmyo | Tarih: 24 Temmuz 2023

2022-2023 Bahar YY. Tek Ders Sınav Başvuru Sonuçları için tıklayınız 2022-2023 BAHAR DÖNEMİ TEK DERS SINAV BAŞVURUNLARI_GÜNCEL.xlsx

ÖNEMLİ NOT:

• Tek ders sınavına girecek öğrenciler için dersi yürüten öğretim elemanı tarafından Google Classroom üzerinden ilgili derse ait yeni bir sınıf tanımlaması yapılmalıdır.
  • Sınıf tanımlandıktan sonra tanımlanan derse ait tek ders sınavına girecek öğrencilerin sınıfa katılabilmesi için ilan edilen listede yer alan öğrencilere öğretim elemanı tarafından davet gönderilmelidir.
  • Tek ders sınavına girecek öğrencinin de öğretim elemanı tarafından gönderilen sınıfa katılım davetini kabul etmesi gerekmektedir.
  • Öğretim elemanı ve öğrenciler belirtilen işlemleri @stu.omu.edu.tr uzantılı e-posta adreslerini kullanarak gerçekleştirmelidir.
  • Katılım Daveti, öğrencilerin @stu.omu.edu.tr uzantılı gmail e-postalararına gelecek olup, öğrenciler e-postaya gelen mail üzerinden davet bağlantısını kabul edebilirler.
  • Davet edildiği halde classroom sisteminde açılan sınıfa katılmayan öğrenciler sınava katılamayacak olup, sorumluluk tamamen öğrenciye aittir.
  • İlgili derse ait tek ders sınavı tanımlama işlemi ise öğretim elemanı tarafından yapılmalıdır.
  • Tek Ders sınav programı pdf dokümanı için tıklayınız. 2022-2023 BAHAR DÖNEMİ TEK DERS SINAV BAŞVURUNLARI_GÜNCEL.pdf