Birinci Ek Sınav Sonuçları ve İkinci Ek Sınav Takvimi

Yazar: samsunmyo | Tarih: 5 Eylül 2020

Azami Eğitim öğrenimini tamamlayan öğrenciler için yapılan iki (2) ek sınavın birinci sınav sonuçları ve 2. sınav programı ektedir.

Birinci ek sınav sonuçları ve ikinci ek sınav takvimi için Tıklayınız...

Açıklama:

Beyaz renkte olan sınav programı: Ortak derslerin 1. ve 2. sınav programı 8 ve 10.Eylül 2020 tarihlerinde yapılacağından sınav notu girilmemiştir.

Yeşil renkte olan sınav programı: Öğrenciler birinci (1.) sınavdan geçmiş ve ikinci (2.) sınava girmelerine gerek bulunmamaktadır.

Kırmızı renkte olan sınav programı: Öğrenciler birinci(1.) sınavdan başarısız olanalar belirtilen tarihte ikinci (2) sınava gireceklerdir.

EK SINAVA GİRECEK ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE

ÖNEMLİ NOT:

• Ek sınava girecek öğrenciler için dersi yürüten öğretim elemanı tarafından Google Classroom üzerinden ilgili derse ait yeni bir sınıf tanımlaması yapılmalıdır.

• Sınıf tanımlandıktan sonra tanımlanan derse ait ek sınava girecek öğrencilerin sınıfa katılabilmesi için ilan edilen listede yer alan öğrencilere öğretim elemanı tarafından davet gönderilmelidir.

• Ek sınava girecek öğrencinin de öğretim elemanı tarafından gönderilen sınıfa katılım davetini kabul etmesi gerekmektedir.

• Öğretim elemanı ve öğrenciler belirtilen işlemleri @stu.omu.edu.tr (Örn. Öğr.elemanı için: .......@stu.omu.edu.tr; öğrenciler için öğrencinumarası@stu.omu.edu.tr) uzantılı e-posta adreslerini kullanarak gerçekleştirmelidir.

• Katılım Daveti, öğrencilerin öğrenci numarası @stu.omu.edu.tr (örn.. öğrencinumarası@stu.omu.edu.tr) uzantılı gmail e-postalararına gelecek olup, öğrenciler e-postaya gelen mail üzerinden davet bağlantısını kabul edebilirler.

• Davet edildiği halde classroom sisteminde açılan sınıfa katılmayan öğrenciler sınava katılamayacak olup, sorumluluk tamamen öğrenciye aittir.

• İlgili derse ait ek sınavı tanımlama işlemi ise öğretim elemanı tarafından yapılmalıdır.

• Üniversitemiz web sayfasında da "Uzaktan Eğitim Hakkında Her Şey" başlığı altındaki duyurudan da google.classroom ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz.