SAMSUN MYO TURİZM PROGRAMI KARİYER GÜNLERİNE KATILDI

Yazar: samsunmyo | Tarih: 2 Haziran 2022

SAMSUN MYO TURİZM PROGRAMI KARİYER GÜNLERİNE KATILDI

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Şevket Aşçı Turizm Fakültesi, akademi dünyası, sivil toplum kuruluşları ve özel sektör temsilcilerinin katılımıyla 24 Mayıs 2022 tarihinde kariyer günleri düzenledi.

Kariyer günlerinin açılışına Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yetkin Bulut, Samsun Sağlık Turizmi Derneği Başkanı Prof. Dr. Fatih Özkan, Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Seden Doğan, akademisyenler, sektör temsilcileri ve çok sayıda öğrenci katıldı.

Kariyer günleri etkinliğine Okulumuz Turizm ve Otel İşletmeciliği Programı 1. ve 2. Sınıf öğrencileri Öğr. Gör. Dr. Olcay ÖZIŞIK YAPICI ile birlikte katılım sağladı. Sektör ve akademi camiasının buluştuğu bu etkinlikte öğrencilerimiz, sektörde kendilerini bekleyen ve ilgilendiren konularda bilgi aldı.