“OMÜ Tanıtım Günleri”nde Samsun Meslek Yüksekokulu Standı Yoğun İlgi Gördü

الكاتب: samsunmyo | تاريخ: ٣ يونيو ٢٠٢٤

19 Mayıs Gençlik Haftası kapsamında düzenlenen “17. OMÜ Tanıtım Günleri”nde Samsun Meslek Yüksekokulu standı tanıtıma katılan öğrencilerden yoğun ilgi gördü.

OMÜ Yaşam Merkezi’nde düzenlenen Tanıtım Günlerinde tüm fakülte ve meslek yüksekokullarının stantları yer alırken Samsun Meslek Yüksekokulu standında El Sanatları, Tasarım, Bitkisel ve Hayvansal Üretim, Park ve Bahçe Bitkileri, Çocuk Bakımı ve Gençlik Hizmetleri ile Bilgisayar Teknolojileri Bölümlerine ait birbirinden farklı çalışmalar sergilendi. El Sanatları Bölümüne ait dokuma tezgâhında uygulamalı olarak gösterilen halı dokumacılığında tezgâh başına geçmek isteyenler uzun kuyruklar oluşturdu.

Samsun Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Gökhan DEMİR, Müdür Yardımcıları Doç. Dr. Dilek KANDEMİR, Öğr. Gör. Dr. Bülent ÇELEBİ ile Yüksekokul Sekreteri Bünyamin ÜN’ün yalnız bırakmadığı Samsun MYO standı, Öğr. Gör. Dr. Şadiye Nur GÜLEÇ, Arş. Gör. Dr. Gamze AYDIN ERYILMAZ, Arş. Gör. Dr. Bayram KANSU, Öğr. Gör. Dr. Coşkun YANAR, Öğr. Gör. Dr. Halil İbrahim ERTUĞ, Öğr. Gör. Serap YILMAZ, Öğr. Gör. Zehra FAFANOĞLU ve Öğr. Gör. Mustafa ÖCAL tarafından temsil edildi.