2022-2023 EĞİTİM ÖĞRETİM DÖNEMİ BAHAR YARI YILI HAKKINDA

Yazar: samsunmyo | Tarih: 21 Şubat 2023

Değerli öğrencilerimiz,

1. “Tek Ders Sınavları” 10 Mart 2023 tarihinde online/çevrimiçi olarak yapılacaktır.
  2. “Bahar Dönemi” ders kayıtları 23 Şubat 2023 – 03 Mart 2023 tarihleri arasında yapılacaktır.
  3. Bahar Dönemi dersleri 06 Mart 2023 tarihinde online/çevrimiçi olarak başlayacaktır.
  4. Özel öğrenci başvuruları Bahar Dönemi ders başlangıcından itibaren ilk 3 haftalık dönemde kabul edilecektir (06 Mart 2023 – 24 Mart 2023 tarihleri arası).
  5. İşyeri Eğitimi alacak 2. sınıf öğrencileri İşyeri Eğitimine yüz yüze devam edecektir.
  6. 20.02.2023 tarihli senatoda alınan kararlarda; 6 Şubat 2023 tarihinde depremin olduğu gün yapılan tüm sınavların uzaktan eğitim teknolojileri ile eşzamanlı olarak çevrimiçi (online) 27 Şubat-3 Mart 2023 tarihleri arasında yeniden yapılmasına. 6 Şubat 2023 tarihinde yapılan sınavlara giren öğrencilerden isteyenlerin de yapılacak olan bu sınavlara girebilmelerine karar verilmiştir. İsteyen öğrenci olması durumunda 06 Şubat 2023 tarihinde yapılan sınavların telafisi 03 Mart 2023 tarihinde çevrimiçi (online) yapılacaktır.

GOOGLE CLASSROOM PLATFORMU HAKKINDA

2022-2023 güz yarıyılında yapılamayan bütünleme sınav programı ilan edilmiştir. Buna göre yapılamayan bütünleme sınavları ile tek ders sınavları çevrimiçi ortamda classroom platformu kullanılarak gerçekleştirilecekti. Bütünleme sınavlarına online/çevrimiçi ortamda katılabilmek için classroom uygulamasını cep telefonu, tablet vb. cihazlarınıza indirmeniz ve size tanımlanan kullanıcı adı ve şifreyle giriş yapmanız gerekmektedir.

Sanal sınıflara erişmek için internet tarayıcınızın adres çubuğuna https://classroom.google.com yazın ve kullanıcı giriş ekranına ulaşın. Sisteme bağlandıktan sonra karşınıza kullanıcı giriş formu gelecektir. Kullanıcı giriş formuna üniversite tarafından size sağlanan öğrenci e-posta adresinizi girin. Bu genellikle ogrencinumaraniz@stu.omu.edu.tr şeklindedir. Parola alanına ise Öğrenci Otomasyon sistemine (UBS) girmek için kullandığınız parolayı yazın.

Classroom platformu hakkında detaylı bilgi ve yardım için tıklayınız.