OKULUMUZ ÖĞRENCİSİNİN PROJESİNE TÜBİTAK DESTEĞİ

Yazar: samsunmyo | Tarih: 23 Mart 2023

Okulumuz Seracılık bölümü öğrencilerinden 19480209 numaralı Sabri Şahin'in TÜBİTAK 2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Desteği 2022 Yılı 2.Dönemi kapsamında Öğr. Gör. Dr. Elif Cilavdaroğlu’nun danışmanlığında “Samsun İlinde Sera Koşullarında Yetiştirilen Domateste (Solanum Lycopersicum) Bombus Arılarının (Bombus Terrestris L.) Kullanımının Verim ve Meyve Kalitesi Üzerine Etkileri” başlıklı projesi kabul edilmiştir.

TÜBİTAK BİDEB 2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı”; sağladığı hibeyle üniversitelerde örgün eğitimdeki girişimci lisans ve ön lisans öğrencilerini projeler yoluyla araştırmaya teşvik etmeyi amaçlıyor.

“2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı” 2022/2 dönemi başvuru destek sonuçlarına buradan ulaşabilirsiniz.

Hocamızı ve öğrencimizi tebrik ediyor başarılarının devamını diliyoruz.