SAMSUN MESLEK YÜKSEKOKULU “DİJİTAL DÜNYADA REKLAMCILIK” KONULU SÖYLEŞİ DÜZENLEDİ

Yazar: samsunmyo | Tarih: 7 Haziran 2024

Ondokuz Mayıs Üniversitesi Samsun Meslek Yüksekokulu Halkla İlişkiler ve Tanıtım Programı 2. Sınıf öğrencileri düzenlemiş oldukları “Dijital Dünyada Reklamcılık” konulu söyleşide reklamcılık sektörünün uzman ismiyle öğrencileri bir araya getirdi.

Samsun Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Hasan AKAY’ın açılış konuşmasıyla başlayan söyleşide sektörün uzman isimlerinden Fatih ŞEFTALİ öğrencilere Dijital reklam stratejileri, sosyal medya algoritması, hedef kitle ve sosyal medya pazarlamasına dair bilgi ve tecrübelerini aktardı.

Öğr. Gör. Dr. Şadiye Nur GÜLEÇ’in koordinasyon ve danışmanlığında gerçekleştirilen söyleşide öğrenciler ŞEFTALİ’ye dijital dünya ve reklamcılık sektörü ile ilgili merak ettiklerini sorarak güncel bilgiler edindiler. Etkinliğin sonunda Samsun Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Hasan AKAY Halkla İlişkiler ve Tanıtım programı öğrencileri ile öğretim elemanlarına tebriklerini ileterek, öğrenci-sektör buluşmasına yönelik kişisel gelişim alanında sosyal ve eğitici organizasyonların devam etmesi yönündeki temennilerini dile getirdi.

Güzel Sanatlar Kampüsü Omü Sahnesi’nde gerçekleştirilen “Dijital Dünyada Reklamcılık” konulu söyleşi Pazarlama ve Reklamcılık bölüm başkanı Doç. Dr. Esma GÖKMEN’in Fatih ŞEFTALİ’ye teşekkür belgesi ve hediye takdimiyle sona erdi.