Samsun Meslek Yüksekokulu öğrencileri, Hampton by Hilton otelini ziyaret etti.

Yazar: samsunmyo | Tarih: 24 Mart 2021

SAMSUN MYO TURİZM VE OTELCİLİK BÖLÜMÜ ÖĞRENCİLERİNDEN, HAMPTON BY HİLTON SAMSUN OTELİNE ZİYARET

OMÜ Samsun Meslek Yüksekokulu Turizm ve Otel İşletmeciliği Programı II. Sınıf öğrencileri, Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Seyit Ali Çelik eşliğinde 29 Aralık 2019 Hampton by Hilton Samsun Otelini ziyaret etti.

Ziyarette önce otelin ilgili bölümlerini, katları ve çamaşırhaneleri inceleyerek uygulamalara eşlik eden öğrenciler daha sonra ise otel tarafından organize edilen öğle yemeğine katıldı.

Yemek sonrasında düzenlenen sohbette otel yönetimi, öğrenciler ile ilgili beklenti ve düşüncelerini paylaşarak öğrencilere tavsiyelerde bulundu. Samsun Meslek Yüksekokulu’ndan mezun bazı Turizm ve Otel İşletmeciliği öğrencilerinin Hampton by Hilton Otelinin bünyesinde çalıştığını belirten Otel Genel Müdürü Tuğba Korkmaz, ilerleyen dönemlerde öğrencilerimiz ile çalışmaktan mutluluk duyacaklarının altını çizdi.

Samsun Meslek Yüksekokulu, Turizm ve Otel İşletmeciliği bölümünden mezun olan öğrencilere istihdam sağlamak için hali hazırda geçerli bir protokol olduğunu söyleyen Otel yönetimi, bu uygulamadan oldukça memnun olduklarını ve bu işbirliğinin sürmesinden yana olduklarını belirtti.

Öğrenciler de bu tür otel ziyaretlerinin devamı için şimdiden heyecanlandıklarını ifade etti. Bölüm Başkanı Çelik de, bu tarz ziyaretler ile öğrencilerin hem derslerde anlatılan teorik bilgilerin uygulamasını görme fırsatı yakaladıklarını hem de sektörden öne çıkan gelişmeleri öğrenme şanslarının olduğunu ifade etti. Öğr. Gör. Çelik ayrıca, ziyarette gösterdikleri ilgi ve alakadan dolayı Yüksekokulu ve Bölüm adına, otel yönetimine teşekkürlerini iletti.

Ziyaret, otel önünde çekilen hatıra fotoğrafıyla son buldu.

Haber: Çağrı Berk Orhan