Staj İşlemleri Hakkında Güncel Duyuru

Yazar: samsunmyo | Tarih: 24 Mart 2021

2019-2020 Bahar dönemi staj işlemleri,

• Mezuniyet aşamasında olan (2019-2020 Bahar YY aldığı dersler ve alttan kalan dersleri tek ders, yaz okulu v.b. durumlarda başarmak ihtimali olan ) ve müfredatında stajı olan (stajını yapmayan ve alttan alan), 2019-2020 Eğitim – öğretim Yılı Bahar yarıyılında ders kaydı sürecinde staja kayıtlanan öğrencilerin stajları digital imkanlarla uzaktan eğitim yolu ile ödev, proje, v.b. faaliyetlerle stajını tamamlayacaklar.

• Müfredat Programında bütün dersleri vermiş mezuniyet için sadece stajı kalan ancak ders kaydı sürecinde stajının kaydını (ders kaydı) yaptıramayan öğrenciler Yüksekokul Müdürlüğüne (ilgili bölüm başkanlığına) dilekçe ile müracaat etmeleri halinde ders kaydının yapılarak stajı online olarak yapılacaktır.

• Online staj yapacak öğrencilerin staja başlama tarihi: 1 Temmuz 2020

• Online stajlar, online ders gibi google.classroom üzerinden yapılacaktır.

• Ara sınıfta olan öğrencilerin staj işlemleri 2020-2021 bahar döneminde gerçekleşecektir.

• Ara sınıfta olup kendi isteği ve işyerinin kabul etmesi durumunda staj yapmak isteyen öğrencilerin Koronavirüs salgını ile ilgili taahhüt belgesini doldurarak bütün sorumlulukları kabul etmeleri durumunda 19 Haziran 2020’ye kadar staj formu ve taahhüt belgesi ile okula teslim etmeleri gerekmektedir. Başvurular e-mail ve fax yolu ile yapabilecekler. Staja bütünleme sınavlarından sonra 29 Haziran 2020 tarihinde başlayacaklar. Staj süresi olarak staj başlama tarihinden itibaren stajı 30 iş günü olanlar 13 Ağustos 2020 tarihinde, 20 iş günü olanlar da 27 Temmuz 2020 tarihinde sona erecektir. Stajını bitiren öğrenciler staj dosyasını eğitim – öğretimin başladığı 2.haftasına kadar program staj sorumlusuna teslim etmek zorundadır. Sonradan getiren öğrencilerin staj dosyası kabul edilmeyecektir.