TURİZM BÖLÜMÜNDEN TEKNİK GEZİ

Yazar: samsunmyo | Tarih: 22 Mayıs 2024

Yüksekokulumuz Turizm ve Otel İşletmeciliği Programı öğrencileri Mutfak Hizmetleri Yönetimi ve Yiyecek İçecek Servisi dersleri kapsamında 15 Mayıs 2024 tarihinde şehrimizin önde gelen turizm işletmelerinden Sheraton Grand Samsun Otel’i ziyaret etti.

Ziyaret kapsamında Yiyecek İçecek Müdürü Murat Altan ve ekibi öğrencilerimize salon ve masa düzenleri ile servis konularında eğitim vererek tecrübelerini paylaştı. Eğitim ve paylaşımlar sonrasında öğrencilerimiz düzenlenecek olan Samsun İkiztepe Sağlık Zirvesi hazırlıklarına da katılarak uygulama imkanı buldular.

Öğrencilerimizi ağırlayarak bilgi ve tecrübelerini aktaran ve uygulama yapma imkanı sunan Sheraton Grand Samsun Yiyecek İçecek Müdürü Murat Altan ve ekibine teşekkür ederiz.