Yemekhane Ücretlerinin Kartlara Yüklenmesi Hakkında

Yazar: samsunmyo | Tarih: 24 Mart 2021


Koronavirüs (Covid-19) salgınının toplum sağlığı ve kamu düzeni açısından oluşturduğu riski yönetme, sosyal izolasyonu temin, fiziki mesafeyi koruma ve hastalığın yayılım hızını kontrol altında tutmak amacıyla, içinde bulunduğumuz kontrollü sosyal yaşam döneminin temel prensipleri olan temizlik, maske ve mesafe kurallarının yanı sıra, hayatın her alanına yönelik kurallar ve önlemler Sağlık Bakanlığı Bilim Kurulunun önerileri doğrultusunda belirlenerek uygulamaya geçirilmektedir. Alınan tüm tedbirlere rağmen son dönemde Koronavirüs salgınının yayılımında Dünya’da olduğu gibi Ülkemizde de önemli oranda artış meydana gelmiş ve buna bağlı olarak vaka ve hasta sayıları da yükselmiştir.

Bu kapsamda, Üniversitemizde uygulanmakta olan korunma tedbirlerine ek olarak, yemekhanelerde pos makinalarından yapılan kimlik kartlarına bakiye yükleme işlemi 25.12.2020 tarihi itibariyle kaldırılacaktır. Yemekhane hizmetlerinden yararlanmak isteyen personel ve öğrencilerimiz bakiye yüklemelerini https://akillikart.omu.edu.tr adresinden yapabileceklerdir. Gün içinde saat 11.00’a kadar yapılan bakiye yüklemeleri anında sisteme aktarılmakta, bu saatten sonraki yüklemeler ise sonraki gün yansımaktadır.

Bilgilerinizi ve herhangi bir mağduriyet yaşanmaması için biriminizde etkin bir şekilde duyurulması hususunda gereğini rica ederim.


Yemekhane Ücretlerinin kartlara yüklenmesi hakkında Üniversitemiz Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığının yazısı için TIKLAYINIZ...